Search found 6 matches

by zman
Wed Dec 20, 2017 6:24 am
Forum: System support and feedback
Topic: No payment shows to my ETH wallet
Replies: 0
Views: 395

No payment shows to my ETH wallet

Have been mining for a while and there is no payment received to my wallet
by zman
Sun Dec 17, 2017 6:25 pm
Forum: System support and feedback
Topic: Miner on a constantly 4600 ms delay
Replies: 1
Views: 560

Re: Miner on a constantly 4600 ms delay

Looks like it is not a very important issue
Has been ignored I see
by zman
Sat Dec 16, 2017 7:42 pm
Forum: System support and feedback
Topic: Miner on a constantly 4600 ms delay
Replies: 1
Views: 560

Miner on a constantly 4600 ms delay

For the past 3 days one of my miners is not connecting and it is on a constant 4600 ms delay
Even when it connects the delay to the server is the same
Is this normal???????
by zman
Sat Dec 09, 2017 4:13 pm
Forum: News
Topic: Current known system issues
Replies: 41
Views: 9533

Rweird

looks like my earnings are stuck at a given level.Even so shows increase of 20cents in 20 sec,suddenly will drop back the same amount it earned,.Has been going on for the past 30 min
by zman
Sat Dec 09, 2017 4:08 pm
Forum: News
Topic: Current known system issues
Replies: 41
Views: 9533

Re: weird stuff is going on

I was closely monitoring the mining and even so that I have only 2 miners working ,i show 4 of them with error on two of them "..attempted to authenticate under the same workers name. On top of that the earning goes up and suddenly drops back down in the increments of 10-15 cents per 20 sec. And the...
by zman
Fri Dec 08, 2017 12:12 pm
Forum: News
Topic: Current known system issues
Replies: 41
Views: 9533

Re: Current known system issues

I am Mining X11 for dash with two miners at 36ghash/sec but most of the time the miners are disconnecting and recommitting.
Latency goes as high as 4000ms!!!!!,than reconnects at 60 ms.
Why this is happening??