Cryptonight V8 no longer works ?

Encounter a problem related to the pool or have a request for a feature? Post your issue here and we will help you out.
Post Reply
Mujus
Posts: 2
Joined: Sat Nov 17, 2018 3:49 pm

Cryptonight V8 no longer works ?

Post by Mujus » Sat Dec 29, 2018 2:50 am

Hi !
It does worked before, and now every miner using Cryptonight V8 are just displayed as : "Calculating rate ... no share yet".
But shares are made as before, nothing is wrong on the miner side !
Can you check please ?

Best regards
Philippe.
jbeard4
Posts: 3
Joined: Tue Jan 01, 2019 8:21 pm

Re: Cryptonight V8 no longer works ?

Post by jbeard4 » Thu Jan 03, 2019 11:34 am

+1. I am seeing the same issues. Any insight would be appreciated.

Thank you,
Jake
User avatar
Steve Sokolowski
Posts: 3988
Joined: Wed Aug 27, 2014 3:27 pm
Location: State College, PA

Re: Cryptonight V8 no longer works ?

Post by Steve Sokolowski » Thu Jan 03, 2019 3:28 pm

jbeard4 wrote:+1. I am seeing the same issues. Any insight would be appreciated.

Thank you,
Jake
This is a known issue that we have not yet had time to investigate. Right now, we're making progress on an issue affecting Lyra2REv2 users and hope to finish that tonight. Over the weekend, we're going to resolve NiceHash compatibility issues, and then hope to investigate this next week.

You can expect a post around January 9 with either a fix or more information for CryptonightV8.
jbeard4
Posts: 3
Joined: Tue Jan 01, 2019 8:21 pm

Re: Cryptonight V8 no longer works ?

Post by jbeard4 » Thu Jan 03, 2019 3:53 pm

Steve, thank you for following up on this. This is good to know.
User avatar
Steve Sokolowski
Posts: 3988
Joined: Wed Aug 27, 2014 3:27 pm
Location: State College, PA

Re: Cryptonight V8 no longer works ?

Post by Steve Sokolowski » Thu Jan 03, 2019 4:09 pm

jbeard4 wrote:Steve, thank you for following up on this. This is good to know.
This issue appears to affect only certain users, so those who are reading this who have no issues can simply continue mining as normal.
User avatar
Steve Sokolowski
Posts: 3988
Joined: Wed Aug 27, 2014 3:27 pm
Location: State College, PA

Re: Cryptonight V8 no longer works ?

Post by Steve Sokolowski » Thu Jan 03, 2019 4:41 pm

jbeard4 wrote:+1. I am seeing the same issues. Any insight would be appreciated.

Thank you,
Jake
Hi Jake,

Could you try mining again now? The Monero daemon got out of sync with the network and that issue has now been resolved. Can you mine fine now?

Thanks,

-Steve
jbeard4
Posts: 3
Joined: Tue Jan 01, 2019 8:21 pm

Re: Cryptonight V8 no longer works ?

Post by jbeard4 » Thu Jan 03, 2019 5:41 pm

Seems to be fixed! Thank you for your help with this.
Post Reply