Help configuring new GoldShell LT5 Pro to Prohashing

Discuss issues with mining rigs and connectivity issues with experienced Prohashing miners.
Post Reply
ragunnaath
Posts: 8
Joined: Fri Sep 24, 2021 10:57 am

Help configuring new GoldShell LT5 Pro to Prohashing

Post by ragunnaath » Fri Sep 24, 2021 11:08 am

Hi folks.. I picked up a new GoldShell LT5 Pro but I'm not able to configure it to Prohashing. Can only select one of the available pools dxpool, f2pool, poolin, easy2mine... doesnt allow me to apply prohashing configuraiton.. anyone familiar with the issue? How do I configure to Prohashing.. ? Any help would be appreciated!
User avatar
Steve Sokolowski
Posts: 4510
Joined: Wed Aug 27, 2014 3:27 pm
Location: State College, PA

Re: Help configuring new GoldShell LT5 Pro to Prohashing

Post by Steve Sokolowski » Fri Sep 24, 2021 12:20 pm

ragunnaath wrote: Fri Sep 24, 2021 11:08 am Hi folks.. I picked up a new GoldShell LT5 Pro but I'm not able to configure it to Prohashing. Can only select one of the available pools dxpool, f2pool, poolin, easy2mine... doesnt allow me to apply prohashing configuraiton.. anyone familiar with the issue? How do I configure to Prohashing.. ? Any help would be appreciated!
Could you describe more about what you mean when you state "available pools?" Where is this list of available pools?
jreysack
Posts: 40
Joined: Sun Jul 04, 2021 5:08 pm

Re: Help configuring new GoldShell LT5 Pro to Prohashing

Post by jreysack » Fri Sep 24, 2021 4:51 pm

the list i believe is on the web interface after logging into the miner software via a browser. try upgrading to the latest firmware via goldshell website.
User avatar
NearlyDeparted
Posts: 35
Joined: Sun Feb 23, 2020 4:24 am

Re: Help configuring new GoldShell LT5 Pro to Prohashing

Post by NearlyDeparted » Fri Sep 24, 2021 8:01 pm

If its like the Goldshell miniDoge interface, you should fist unlock the interface. On the miner add screen where you said you see buttons for dxpool and others, do you see a line says URL you can type in, and below username and password.?
Plug in the lines from the configurator https://prohashing.com/tools/miner-configurator/Scrypt

Firmware updates if needed: https://github.com/goldshellminer/firmware
Official Telegram: https://t.me/goldshell_miner

Image
ragunnaath
Posts: 8
Joined: Fri Sep 24, 2021 10:57 am

Re: Help configuring new GoldShell LT5 Pro to Prohashing

Post by ragunnaath » Tue Sep 28, 2021 7:15 am

Folks.. thank you so much for your responses. I realised the "stratum+tcp" automatically getting prefixed to the pool address... so I just had to remove it from my input and keep it to only "prohashing.com:333" .. that fixed the issue.
Post Reply