new S9 not connecting

Discuss issues with mining rigs and connectivity issues with experienced Prohashing miners.
Post Reply
Lestat9
Posts: 25
Joined: Tue Mar 20, 2018 9:46 pm

new S9 not connecting

Post by Lestat9 » Sat May 30, 2020 3:00 am

I just got an S9 14Th its just an s9 version not a s9i or s9k

I am using the same commands I used for my s7

stratum+tcp://prohashing.com:3335
lestat9
a=sha-256,n=lestat9

its not connecting to this site at all but the light on the s9 says its working fine
Any ideas, also i upgraded the firmware but that only added one "mode" feature
mstrozier
Posts: 15
Joined: Fri Jun 07, 2019 10:57 am

Re: new S9 not connecting

Post by mstrozier » Sat May 30, 2020 11:19 am

Don't think you need the algo command in your password. On Prohashing if you go to tools, select Bitmain for the miner company, S9 (14Th) as the miner, it gives the connection info as:
URL = stratum+tcp://prohashing.com:3335
Username = lestat9 in your case
Password = i=s9_14 so in your case I would put n=lestat9,i=s9_14

See if that works.
Lestat9
Posts: 25
Joined: Tue Mar 20, 2018 9:46 pm

Re: new S9 not connecting

Post by Lestat9 » Mon Jun 01, 2020 11:28 pm

Still nothing it wont even connect to the site so it not finding the site...
I didnt change anything from when i used the s7 so im thinking something changed from s7 - s9 relative to connecting
I am using airi but thats just a repeater so that shouldnt be the issue , never was before
User avatar
Steve Sokolowski
Posts: 3988
Joined: Wed Aug 27, 2014 3:27 pm
Location: State College, PA

Re: new S9 not connecting

Post by Steve Sokolowski » Wed Jun 03, 2020 10:43 pm

Could you submit a ticket about this? I would love to connect to your miner to debug if that is possible.
Post Reply