Antminer D3 is Mining Scrypt

Discuss issues with mining rigs and connectivity issues with experienced Prohashing miners.
Post Reply
bluethundr
Posts: 31
Joined: Mon Nov 27, 2017 10:16 am

Antminer D3 is Mining Scrypt

Post by bluethundr » Mon Jan 01, 2018 9:32 am

Hey guys,

My worker is showing up on PH. But when I go to earnings it tells me that it's mining Scrypt. My password is simply a=x11.

I have an antminer D3.

What am I doing wrong? Worker name is bluethundr.

Thanks!
greaseman316
Posts: 107
Joined: Sat Dec 02, 2017 2:34 pm

Re: Antminer D3 is Minin Scrypt

Post by greaseman316 » Mon Jan 01, 2018 9:35 am

look at your Miner status page. what is the difficulty next to Prohashing???i am guessing it is 65536.
if correct add d=16 or 32 or 64 or 128 or 256 just pick 1and write it like this
a=x11 d=64
bluethundr
Posts: 31
Joined: Mon Nov 27, 2017 10:16 am

Re: Antminer D3 is Minin Scrypt

Post by bluethundr » Mon Jan 01, 2018 10:03 am

greaseman316 wrote:look at your Miner status page. what is the difficulty next to Prohashing???i am guessing it is 65536.
if correct add d=16 or 32 or 64 or 128 or 256 just pick 1and write it like this
a=x11 d=64
Hi, thanks! I tried what you suggested. And I have this as my password.

a=x11 d=64

But PH still thinks I'm mining Litecoin and other Scrypt coins. Got any other ideas?
greaseman316
Posts: 107
Joined: Sat Dec 02, 2017 2:34 pm

Re: Antminer D3 is Mining Scrypt

Post by greaseman316 » Mon Jan 01, 2018 10:12 am

no surprise today. but check out the accepted next to prohashing in miner config. as long as that number keeps going up and you see earnings going up in live earning it should be ok
bluethundr
Posts: 31
Joined: Mon Nov 27, 2017 10:16 am

Re: Antminer D3 is Mining Scrypt

Post by bluethundr » Mon Jan 01, 2018 10:15 am

greaseman316 wrote:no surprise today. but check out the accepted next to prohashing in miner config. as long as that number keeps going up and you see earnings going up in live earning it should be ok

Yeah, I hit save and apply next to the config on the antminer. It still says that it's mining Scrypt.

Is it really mining anything if PH thinks it's an Scrypt miner? I'd love to find a fix for this issue. If not I'll be switching to nicehash.
bluethundr
Posts: 31
Joined: Mon Nov 27, 2017 10:16 am

Re: Antminer D3 is Mining Scrypt

Post by bluethundr » Mon Jan 01, 2018 10:26 am

bluethundr wrote:
greaseman316 wrote:no surprise today. but check out the accepted next to prohashing in miner config. as long as that number keeps going up and you see earnings going up in live earning it should be ok

Yeah, I hit save and apply next to the config on the antminer. It still says that it's mining Scrypt.

Is it really mining anything if PH thinks it's an Scrypt miner? I'd love to find a fix for this issue. If not I'll be switching to nicehash.
OOPS!!! Silly me. I had the password arguments on the wrong line. I put them for a different miner. Ok, it's mining X11 now. Thanks for your help!
Post Reply