Search found 31 matches

by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 9:59 pm
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

Re: S9 Not Reporting In

I notice the connection on SHA-256 is more stable now. It's lasting for longer amounts of time. However disconnects are still happening. FYI I have a theory. Could you provide us with your IP address, or, if you're worried about attacks here, submit a ticket with it so I can investigate? I don't se...
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 1:34 pm
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

Re: S9 Not Reporting In

I notice the connection on SHA-256 is more stable now. It's lasting for longer amounts of time. However disconnects are still happening.


FYI
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 10:01 am
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

Re: S9 Not Reporting In

Whoops! Spoke too soon. The S9 was there and reporting in. It was calculating the hash rate. But then it disappeared again. Looks like the disconnection issue is still happening on the SHA-256 algo.

Thanks
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 9:59 am
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

Re: S9 Not Reporting In

Looks like the issue just resolved. What happened?

Thanks
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 9:25 am
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

Re: S9 Not Reporting In

Ok, Steve. Thank you! My user name is bluethundr. MY worked that I'd like to connect (and stay connected) is bluethundr.S91. It was working fine last night. Now it's not.


Thanks
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 8:04 am
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

Re: S9 Not Reporting In

I just checked again. The status page on my miner just says the connection is 'Dead', now. Before it said it was alive. Nothing has changed in my config. The password line still says "a=sha-256". Is this a problem on the PH side?
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 7:53 am
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: S9 Not Reporting In
Replies: 23
Views: 2624

S9 Not Reporting In

Hello, My connection on my S9 says that it's live to prohashing,com on my miner stats page on the miner itself. But on the prohasing.com site it will appear as Undefined on the Live pool stats on my earnings page, and then disappear. It keeps on doing that. Showing up as Undefined and disappearing. ...
by bluethundr
Mon Mar 19, 2018 7:51 am
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: Just connected my S9
Replies: 3
Views: 809

Re: Just connected my S9

CSZiggy wrote:With almost 1700 TH/s I think there are maybe more than 1 person mining on the SHA algo.

Hundred plus if they are all S9 machines.
Yeah. Now! :D
by bluethundr
Sun Mar 18, 2018 9:13 pm
Forum: Mining rig and connectivity support
Topic: Just connected my S9
Replies: 3
Views: 809

Just connected my S9

Hey, I just connected my S9 to your pool. I'm stoked! I've been wanting to do that for a while. Reason I hooked it up, is because I saw that you had SHA-256 listed on the charts page. I appear to have guessed the algo right, because I got it to turn up on my earnings page as a SHA-256 machine. I'm n...
by bluethundr
Wed Feb 21, 2018 8:26 am
Forum: System support and feedback
Topic: Blake Support - Sia Coin and Decred
Replies: 0
Views: 443

Blake Support - Sia Coin and Decred

I'm really excited about you guys bringing SHA-256 mining to prohashing!

I'd love to get all my miners onto your platform. Think we'll ever have support for Sia Coin and Decred? I hear that Bitmain is working on a Decred miner that I'd be very interested in.

Thanks